Realitná kancelária Reality Exkluziv - predaj a prenájom nehnuteľností z okresu Lučenec, Levice, Rimavská Sobota, Poltár a okolie

Vyhľadávanie




V ponuke je 58 nehnuteľností.

Celá ponuka

Na prenájom obchodný priestor v meste Lučenec

Ponúkame na prenájom obchodný priestor v centre mesta na prízemí na Kubínyiho námestí v Lučenci . Obchodný priestor 78 m/2 pozostáva z prevádzkovej miestnosti, kuchynky, soc. zariadenia pre personál a zákazníkov. Priestor je možné využiť na rôzne podnikateľské účely. V prípade potreby k priestoru ponúkame aj terasu o výmere 61 m/2. Obchodný priestor je napojený na parkovisko pre cca 50 áut. Dvor je prechodný z parkoviska na Kubínyiho námestie.  Cena 700 EUR / mesiac + elektrika. Spotreba vody je zahrnutá v nájme.Momentálne sa v obchodnom priestore nachádza zariadená plne funkčná kaviareň . Okrem horeuvedeného ponúkaného prenájmu je možnosť pokračovať aj v prevádzke kaviarne (dohodou). Kontakt: 0917 277 707
ID : 40682
78 m2
9 €
700 €
Zobraziť viac

Na predaj rodinný dom v meste Lučenec

Hľadáte rodinný dom v slušnom prostredí s peknou záhradou? Príďte si pozrieť 6 izbový dom vo výbornom stave, v tichom a slušnom prostredí... Rodinný dom je čiastočne podpivničený (kotolňa, práčovňa, špajza) Prízemie: vstupná hala, kuchyňa so vstupom na terasu, obývačka, 1 izba s krbom, kuchyňa, kúpeľňa s WC, garáž so vstupom aj z domu. Poschodie: vstupná hala, kúpeľňa s WC, 4 izby ( 2 izby balkón, 1 izba terasa...) Rekonštrukcia: strecha rovná, cca 4 ročná nová izolácia, plastové okná, vymenené vchodové dvere... V dome je medená el. inštalácia, po výmene ističe. Dom je vykurovaný plynovým kotlom ( cca 10 ročný), studňa je napojená aj na dom (splachovanie WC,...) Inžinierske siete kompletné, v záhrade je funkčný skleník, hospodárska budova (sklad náradia, pivnica zapustená pod budovou) Plocha: úžitková cca 200m2, zastavaná 250m2, pozemok celkovo 620m2. Konštrukcia objektu: tehlová, výborný stav. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka, nemocnica,... Cena 174 000 €, kontakt: 0917277 707 ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie.
ID : 40681
200 m2
870 €/m2
174 000 €
Zobraziť viac

Na prenájom obchodný priestor v centre mesta Lučenec

Ponúkame na prenájom posledný voľný klenbovitý priestor v polyfunkčnom dome na frekventovanej ulici - Kubínyiho námestie Lučenec.Priestor o rozlohe 73 m/2 sa nachádza na prízemí s výkladmi na hlavnú ulicu. Na polyfunkčnú budovu je napojené parkovisko pre cca 50 áut, dvor je prechodný. Budova je udržiavaná, prevádzkujú sa v nej nasledovné služby: kaviareň, cestovná kancelária, kaderníctvo, finančné a poradenské centrum, kozmetika, právnícka kancelária, stavebná firma a barbier. Cena: 600,- EUR + DPH, vrátane vody. Kontakt: 0917 277 707
ID : 40680
73 m2
8 €
600 €
Zobraziť viac

Predaj 3-izbového bytu v Želiezovciach

Ponúkam Vám na predaj 3 izbový byt v tehlovom bytovom dome s balkónom v meste Želiezovce.  Byt sa nachádza na 4 poschodí bez výťahu.  Je v pôvodnom stave s úžitkovou plochou 61m2. Menené boli okná a balkónové dvere za plastové. Bytový dom je zateplený. Pozostáva - vstupná chodba, kuchyňa, kúpeľňa, oddelená toaleta, 3x izba. K bytu patrí pivnica. Pôvodný stav bytu ponúka novému majiteľovi rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.  Cena 70 000 €  /  dohodou! Pokiaľ sa Vám táto ponuka predaja 3 izbového bytu zapáčila, pozývam Vás na obhliadku, ktorú si môžete dohodnúť na t.č. 0905 371 297.... ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie. Energetický certifikát nebol vystavený.
ID : 40679
61 m2
1 148 €/m2
70 000 €
Zobraziť viac

Na predaj rodinný dom v centre mesta Lučenec

Ponúkame Vám na predaj čiastočne zariadený rodinný dom v centre mesta Lučenec. Je to dvojgeneračný dom v dobrom stave, rozdelený na 2 samostatné bytové jednotky, každá má vlastné merače energií, samozrejmosťou sú 2 samostatné vstupy. Ideálny dom nielen na bývanie priamo v centre mesta, v 1 časti môžete bývať, druhú prenajímať. Každá bytová jednotka má obytnú plochu min. 154 m2, plus vstupné chodby..., pozemok je celkovo 443m2, prístup pre osobné aj nákladné autá. Prízemie: - vstupná chodba, 2 izby plus veľká obývačka, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, 2x WC, terasa, 2x krbové kachle, 1x krb! Poschodie: - vstupné schodište, väčšia obývačka s kuchyňou, 3 izby, kúpeľňa, 2x WC, šatník, terasa... V roku 2000 bola zrealizovaná rozsiahla rekonštrukcia: - pristavené celé poschodie vrátane novej strechy (sedlová), betónovej škridle, inštalácie, plastových okien, plávajúce podlahy, samostatné plynové kúrenie, radiátory, ... V roku 2019 rekonštrukcia: - zateplenie zadnej časti rodinného domu, výmena plastových okien (prízemie zadná časť), rekonštrukcia terasy - prízemie... Vo dvore je dreváreň, voliéra s výbehom pre psov,  Podlahy: plávajúca, dlažba.... Steny: stierky, omietky. Konštrukcia objektu: tehlová, strecha je sedlová, krytina betónová škridla. Výhody: centrum, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu. Cena 226 000 €, plus dohoda, kontakt: 0917 277 707 ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie.  
ID : 40674
400 m2
565 €/m2
226 000 €
Zobraziť viac

Ponúknite, hľadáme pre klientov rodinný dom v okrese Lučenec

Ponúknite, hľadáme pre klientov rodinný do v okrese Lučenec. Najviac záujemcov je o prízemný rodinný dom na dedine v okrese Lučenec a časti okresu Poltár. Cena 30 000 - 120 000 €, ideálne cca 50 až 70tis. EUR Kontakt: 0917 277 707 ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie.
ID : 40673
0 m2
0 €/m2
120 000 €
Zobraziť viac

Predaj rodinný dom v obci Demandice

Ponúkam Vám na predaj rodinný dom v obci Demandice.  Predmetom predaja je vysporiadaný bez ťarchy, rodinný dom v pôvodnom stave s úžitkovou plochou cca. 100m2. Pozemok je vo výmere 1500m2. Záhrada 874 m2. Rodinný dom pozostáva - vstupná chodba, šatník, špajza, kuchyňa, 4x izba. K domu patrí garáž. Dom je podpivničený, v pivničných priestoroch sú 3 miestnosti. Kúrenie je ústredné na tuhé palivo, ohrev teplej vody zabezpečuje elektrický bojler, v dome je elektrika, studňa, obecná voda nie je. Plyn je pred pozemkom. Žumpa je 7,5 m3 na pozemku. V záhrade je vysadený vinič, ovocné stromčeky slivky, jablká, čerešne. Obec Demandice má všetku občiansku vybavenosť, škola, škôlka, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, potraviny. Majitelia preferujú výmenu rodinného domu za jednoizbový byt v Leviciach.  Cena 50 000 € Ak Vás zaujala ponuka predaja rodinného domu v obci Demandice, rada Vám poskytnem bližšie informácie na t.č. 0905 371 297. ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie.  Energetický certifikát nebol vystavený.
ID : 40671
100 m2
500 €/m2
50 000 €
Zobraziť viac

Na predaj rodinný dom v meste Lučenec

Ponúkame na predaj šikovný 5 izbový rodinný dom v slušnom prostredí s peknou záhradou. Nachádza sa v radovej zástavbe v Opatovej, je to tehlový rodinný dom vo výbornom stave. Rodinný dom je kompletne podpivničený (garáž pre 2 autá, kotolňa, práčovňa s WC), rozmer domu 10x11m. Prízemie: vstupná chodba, kuchyňa so špajzou, 2 izby, balkón, kúpeľňa samostatné WC. Na poschodie sa dostanete po peknom drevenom schodišti, sú tam 3 izby, loggia, kúpeľňa, samostatné WC. Rekonštrukcia: vymenené kvalitné vypínače, zásuvky, nový plynový kotol (vaillant), cca 10 ročná kuchynská linka. Nízke náklady zabezpečujú aj kvalitné vchodové dvere, drevené eurookná, kvalitná tehlová stavba, izolácia strechy (sklená vata). Inžinierske siete kompletné, v záhrade je funkčný skleník, vŕtaná studňa s čerpadlom. Plocha: úžitková cca 200m2, pozemok celkovo viac ako 400m2.  Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, slušní susedia, škola, škôlka, nemocnica,... Cena 179 000 €, plus dohoda, treba vidieť,  kontakt: 0917 277 707 ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie.
ID : 40667
200 m2
895 €/m2
179 000 €
Zobraziť viac

Perfektný 3 izbový byt na predaj, v meste Lučenec

Na predaj 3 izbový byt s balkónom v meste Lučenec, o rozlohe ,,82m2" s balkónom, výťahom, murovanou pivnou, v zrekonštruovanom, zateplenom, panelovom, bytovom dome s dostatkom parkovacích miest! Veľkometrážny 3 izbový byt je po rekonštrukcii (2012), podrobnejšie: - murované jadro ypor, samostatné WC, v kúpeľni je sprchovací kút, priestor na väčšiu práčku, umývadlo so zrkadlom, - v rámci rekonštrukcie jadra vymenené ističe, nová el. inštalácia, 3/4 bytu stierky,  - 2 ročné plastové okná, po výmene protipožiarne vchodové dvere, v izbách a kuchyni je plávajúca podlaha, v chodbe dlažba..., - vybavenie kuchyne: zachovalá linka, plynový šporák a digestor, Nachádza sa na vyvýšenom 1. poschodí z 8 s výťahom. Kúrenie: centrálne. Výhody: TOP prostredie, lokalita KLM nad Lídlom, slnečný, pekný výhľad, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, zateplený bytový dom s energetickým certifikátom B. Cena 83 500 € plus dohoda, kontakt: 0905 382 280 ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie.
ID : 40666
82 m2
1 018 €/m2
83 500 €
Zobraziť viac

Na predaj stavebný pozemok, Veľká Ves

Ponúkame Vám na predaj stavbný pozemok pre rodinný dom priamo v obci Veľká Ves, mimo hlavnej cesty, v tichej uličke. Plocha: pozemku je 1500m2, z toho cca 1400m2 je už zapísaných ako: zastavaná plocha a nádvorie! Výhodou je funkčná studňa. IS: plyn a voda pri hranici pozemku, za cestou el. stĺp. Výborný prístup, tichá lokalita. Cena 29 €/m2. Kontakt: 0917 277707 ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie.
ID : 40665
1500 m2
29 €/m2
29,00 €/m2
Zobraziť viac

Predaj vidiecky dom v obci Hronovce

Ponúkam Vám na predaj vidiecky rodinný dom v obci Hronovce, Vozokany nad Hronom. Predmetom predaja je dom v pôvodnom stave. Úžitková plocha domu je cca.60m2, pozemku 564m2, záhrady 367 m2. Dispozícia domu - 2x izba, kuchyňa, komora, hospodárska miestnosť. Siete - na pozemku je  studňa, elektrina, kúrenie prostredníctvom kachlí. Plynová prípojka je pred pozemkom (plyn nie je zavedený v dome),kanalizácia pred pozemkom. Dom môže slúžiť ako víkendová chalupa. Cena 20 000 €   Ak Vás zaujala ponuka predaja rodinného domu v obci Hronovce, Vozokany nad Hronom, rada Vám poskytnem bližšie informácie na t.č. 0905 371 297. ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie.  Energetický certifikát nebol vystavený.
ID : 40664
60 m2
333 €/m2
20 000 €
Zobraziť viac

Predaj rodinný dom v obci Pohronský Ruskov

Ponúkam Vám na predaj rodinný dom v obci Pohronský Ruskov. Rodinný dom je v pôvodnom stave s úžitkovou plochou cca. 80m2, pozemok je vo výmere 1194m2, záhrada 864m2. Pozostáva - 3x izba, kuchyňa, špajza.  K domu patrí hospodárska časť, garáž. Na pozemku sa nachádza studňa, elektrická prípojka, plynová prípojka.  Pred pozemkom je kanalizácia, obecná voda. Kúrenie je plynové. Budúceho majiteľa určite poteší prijateľná cena vzhľadom na potrebu rekonštrukcie. V obci je kompletná občianska vybavenosť - materská škôlka, škola, zdravotné stredisko, zariadenie pre seniorov, pošta. Cena 23 000 € Ak Vás zaujala ponuka predaja rodinného domu v obci Pohronský Ruskov, rada Vám poskytnem bližšie informácie na t.č. 0905 371 297. ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie. Energetický certifikát nebol vystavený.
ID : 40663
80 m2
288 €/m2
23 000 €
Zobraziť viac

Na predaj rodinné domy v centre mesta Lučenec.

Ponúkame Vám na predaj dva samostatné prízemné rodinné domy v centre meste Lučenec. Ak hľadáte pre seba a svoju rodinu pekné bývanie, príďte si pozrieť dva rodinné domy so spoločným dvorom v priamom centre mesta, s možnosťou rozdelenia pozemkov. Rodinné domy sú 3 izbové, s kuchyňou, špajzou, kúpeľňou, pivničným priestorom ( kotolňa, skladové priestory...), každý o rozlohe cca 95 m2. Plus bývalá letná kuchynka, garáž.... Cenovo uprednostníme každého, kto to zoberie ako celok, nie je však vylúčený predaj domov samostatne, po dohode. Celková rozloha pozemku je 546 m2. Podlahy: plávajúca, parkety, dlažba. Steny: omietky. Okná: po výmene plastové, niektoré pôvodné. Konštrukcia oboch domov je tehlová, strešná krytina zmiešaná. Obidva domy majú samostatné prípojky (IS) a spoločnú studňu na zavlažovanie. Výhody: priame centrum, doteraz využívané len na bývanie... Cena dohodou - je prijateľná k cene 2 rodinných domov v centre mesta,, kontakt: 0917 277 707 Fotky oboch domov: https://realityexkluziv.sk/na-predaj-rodinne-domy-lucenec-40660.html ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie.
ID : 40660
190 m2
cena dohodou
Zobraziť viac

Predaj rodinný dom v obci Kamenica nad Hronom

Ponúkam Vám na predaj rodinný dom v obci Kamenica nad Hronom. Rodinný dom v pôvodnom stave pozostáva - vstupná chodba, 5x izba, kuchyňa, kúpeľňa, špajza, oddelená toaleta. K domu patrí samostatne stojaca budova zapísaná na liste vlastníctva ako pivnica. Úžitková plocha domu je cca.120m2, pozemok je vo výmere 2210m2, záhrada vo výmere 881m2. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka, plynová prípojka, mestská voda, studňa, žumpa. Za domom je hospodárska časť. Rodinný dom blízko mesta Štúrovo ponúka novému majiteľovi rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Dom vhodný na trvalé bývanie, kombinácia bývania s podnikaním alebo na rekreačné účely.   Cena 89 000 € Ak Vás zaujala ponuka predaja rodinného domu v obci Kamenica nad Hronom, rada Vám poskytnem bližšie informácie na t.č. 0905 371 297. ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie. Energetický certifikát nebol vystavený.
ID : 40653
120 m2
742 €/m2
89 000 €
Zobraziť viac

Na predaj väčší 3 izbový byt v meste Lučenec, centrum.

Na predaj 3 izbový byt v priamom centre mesta Lučenec, ul. Partizánska, je to byt s výťahom, loggiou, šatníkom, špajzou, murovanou pivnicou, v zateplenom panelovom bytovom dome. Rozloha bytu je 79m2, je v pôvodnom stave, nachádza sa na výbornom 2. poschodí z 7 s výťahom. Podlaha: parkety, pvc. Steny: omietky. Okná: drevené (pôvodné). Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, oddelené WC. Vybavenie kuchyne: staršia kuchynská linka, sporák... Výhody: TOP lokalita, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, zateplený bytový dom. Cena 85 000 €, pri rýchlom jednaní dohoda, kontakt: 0917 277 707 ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie.
ID : 40646
79 m2
1 076 €/m2
85 000 €
Zobraziť viac

Na prenájom reštaurácia, v Lučenci, všestranné využitie...

Ponúkame Vám na prenájom reštauráciu v priamom centre mesta Lučenec, ulica A. Petöfiho. Budova obchodu a služieb má všestranné využite vzhľadom na jej polohu. Toho času je využívaná azariadená ako reštaurácia, je vhodná aj na kaviareň, ordináciu, predajňu, služby..., rozmer budovy je 6x20 m, /120 m2/ Má samostatné soc. zariadenia pre hostí a personál. Postavená v roku 2008. Samostatné merače na plyn a el. energiu, vlastné plynové kúrenie... Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, priame centrum,... Cena 500 €/mesiac, plus energie. Cena dohodou, kontakt: 0917 277 707
ID : 40643
100 m2
5 €
500 €
Zobraziť viac

Na predaj pozemok - vinica v Štúrove

Ponúkam Vám na predaj pozemok zapísaný na liste vlastníctva ako - vinica v meste Štúrovo časť Boží kopec. Plocha pozemku je 903m2. Vysadený vinič je aktuálne v najlepšom produktívnom štádiu.  Pozemok je možné využiť na výstavbu objektov súvisiacich s prezentáciou vína, agroturistikou, uskladnením vína a spracovaním hrozna. K pozemku vedie spevnená príjazdová cesta, ľahký prístup z vedľajšej asfaltovej cesty.  Cena 24 000 € Ak Vás zaujala ponuka predaja pozemku - vinice v meste Štúrovo časť Boží kopec, rada Vám poskytnem bližšie informácie na t.č. 0905 371 297. ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie. Energetický certifikát nebol vystavený.
ID : 40638
903 m2
27 €/m2
24 000 €
Zobraziť viac

Na predaj rekreačný domček v obci Šalov ZNÍŽENÁ CENA!

Ponúkam Vám na predaj rekreačný domček  v obci Šalov. Predmetom predaja je rekreačný dom / pivnica s úžitkovou plochou cca. 60m2, pozemku 2815m2. Nehnuteľnosť je zapísaná na liste vlastníctva je v osobnom vlastníctve, pozostáva - terasa, kuchyňa, kúpeľňa, 2 izba, pivnica, balkón.  Celý objekt je oplotený, v záhrade sú vysadené ovocné stromy, vinič. Vykurovanie je krbovými kachľami, ohrev teplej vody zabezpečuje elektrický bojler. Rekreačný objekt, dom s vínnou klenbovou pivnicou a veľkým pozemkom, vhodný na rekreáciu, pre pestovateľov hrozna, ale aj na celoročné bývanie.  Cena 40 000 € Ak Vás zaujala ponuka predaja rekreačného objektu v obci Šalov, rada Vám poskytnem bližšie informácie na t.č. 0905 371 297. ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie. Energetický certifikát nebol vystavený.
ID : 40637
60 m2
667 €/m2
40 000 €
Zobraziť viac

Na predaj viničný dom v obci Farná

Ponúkam Vám na predaj viničný domček v obci Farná. Predmetom predaja je viničný domček, vinica vo výmere 406m2 , orná pôda  vo výmere 1202m2.  Viničný dom pozostáva zo vstupnej miestnosti, 2x izba s balkónom, vínna pivnica. Úžitková plocha domu je cca.70m2, pozemku 2493m2. Mierne svahovitý pozemok. Kamenitá prístupová cesta.  Domček je v pôvodnom stave napojený na elektriku. Na pozemku sa nachádza obecná voda. Slnečný pozemok, tiché prostredie. Je vhodné pre záhradkárov, pre pestovateľov hrozna, ale aj pre oddychovanie v prírode. Cena 37 000 € Ak Vás zaujala ponuka predaja vinice s viničným domčekom v obci Farná, rada Vám poskytnem bližšie informácie na t.č. 0905 371 297. ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie. Energetický certifikát nebol vystavený.
ID : 40630
70 m2
529 €/m2
37 000 €
Zobraziť viac

Rodinný dom na predaj v meste Lučenec, 5 minút peši do centra...

Rodinný dom na predaj v meste Lučenec, cca 5 minút peši od centra mesta. Je to 5 izbový rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcii, menšia záhrada a 2x garáž. Na prízemí je vstupná chodba, 2 izby, kuchyňa špajza, sklad, kúpeľňa. Poschodie: chodba, 3 izby, kuchyňa, kúpeľňa, špajza, balkón. Rekonštrukcia bola spravená v roku 2021 na poschodí: - rekonštrukcia kúpeľne, nový obklad, sanita, rozvody vody...,  - vymenené plastové okná Murivo tehla, strecha je sedlová, strešná krytina: škridla /bola vymenená cca v roku 2003/ Po výmene plynový kondenzačný kotol značky ,,Vaillant" aj s ohrevom úžitkovej vody. Plocha: úžitková 180m2, pozemok celkovo 400m2. Dom 10x10m. Podlaha: parkety, dlažba, pvc. Steny: omietky. Okná na prízemi drevené (pôvodné), poschodie plastové. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. K dispozícii všetky IS. Energetický certifikát nebol vystavený. Výhody: slnečný, tiché prostredie, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, do centra pár minút. Cena 156 000 €, kontakt: 0917 277 707 ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie.
ID : 40626
180 m2
867 €/m2
156 000 €
Zobraziť viac
<< < 1 2 3 > >>