Realitná kancelária Reality Exkluziv - predaj a prenájom nehnuteľností z okresu Lučenec, Levice, Rimavská Sobota, Poltár a okolie

Vyhľadávanie




V ponuke je 58 nehnuteľností.

Reality Lučenec - všetky nehnuteľnosti v ponuke realitnej kancelárie Reality Exkluzív v Lučenci

 

Reality Exkluzív je známou realitnou kanceláriou, ktorá sídli v meste Lučenec. Jej hlavnou úlohou je sprostredkovanie predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností v celom regióne. Na základe vytrvalej práce a dobrých výsledkov sa dokáže starať o klientov a splniť ich požiadavky, ktoré sa spájajú s rôznymi službami na realitnom trhu.

Realitný trh v Lučenci patrí na Slovensku k tým silnejším, takže záujem o nehnuteľnosti v tomto meste je pochopiteľný.  Neustále nám prichádzajú nové požiadavky na vyhľadanie vhodných bytov na sídliskách Rúbanisko I, Rúbanisko II, Rúbanisko III, či Opatová. Najviac žiadaým typom je 3-izbový byt v Lučenci, čo sa týka lokality, tak je to centrum mesta, Štvrť M.R.Štefánika, Č. Armáda a sídlisko na ul.Vajanského. Štatistiky nám hovoria o zvýšení dopytu po rodinných domoch v okolitých obciach. Je to najmä pokojné prostredie, na základe čoho rastie záujem o bývanie v dedinkách ako Kalinovo, Vidiná, Halič, Tomášovce alebo Mikušovce. K vyššej atraktívnosti týchto lokalít prispieva aj dobrá dostupnosť a výborná občianska vybavenosť. 

Reality Exkluzív ponúka v každom regióne pôsobnosti kompletné realitné služby. Predaj a prenájom nehnuteľnosti, objektov a pozemkov. Výber a  zrealizovanie hypotéky, administratívny a právny servis je samozrejmosťou našej práce. Cieľom našej činnosti je spolupráca s klientmi, vďaka čomu dokážeme spoločne rozvíjať realitný trh.

Náš tím

Realitná kancelária nemá aktuálne žiadnych maklérov.

Ponuka

V Lučenci na prenájom kancelársky, obchodný priestor v cetre mesta.

Ponúkame Vám na prenájom priestor v priamom centre mesta Lučenec, T. G. Masaryka 14/A. Je to zrekonštruovaný reprezentačný priestor o rozlohe 57 m2, so samostatným soc. zariadením. Využitie: administratíva, služby, ambulancia... Nachádza sa na prízemí. Podlaha plávajúca, okná plastové. Konštrukcia objektu: tehlová, budova je zateplená. Kúrenie: centrálne. Parkovanie pri budove vo dvore. Výhody: slnečný, tiché prostredie, priame centrum,... Cena 400 €/mesiac plus DPH, energie sú v cene, kontakt: 0917 277 707
ID : 40616
57 m2
7 €
400 €
Zobraziť viac

Na prenájom priestor v meste Lučenec - centrum

Ponúkame Vám na prenájom kancelársky priestor v priamom centre mesta Lučenec, T. G. Masaryka 14/A. Je to zrekonštruovaný reprezentačný priestor o rozlohe 25 m2,  k dispozícii soc. zariadenie... Využitie: administratíva, služby,... Nachádza sa na 1. poschodí. Podlaha plávajúca, okná plastové. Konštrukcia objektu: tehlová, budova je zateplená. Kúrenie: centrálne. Parkovanie pri budove vo dvore. Výhody: slnečný, tiché prostredie, priame centrum,... Cena 200 €/mesiac plus DPH, energie sú v cene, kontakt: 0917 277 707
ID : 40615
25 m2
8 €
200 €
Zobraziť viac

Na prenájom kancelársky priestor v cetre mesta Lučenec.

Ponúkame Vám na prenájom kancelársky priestor v priamom centre mesta Lučenec, T. G. Masaryka 14/A. Je to zrekonštruovaný reprezentačný priestor o rozlohe 79 m2, s kuchynským kútom, samostatnou kúpeľňou a sprchou. Využitie: administratíva, služby, ambulancia... Nachádza sa na 1. poschodí. Podlaha plávajúca, okná plastové. Konštrukcia objektu: tehlová, budova je zateplená. Kúrenie: centrálne. Parkovanie pri budove vo dvore. Výhody: slnečný, tiché prostredie, priame centrum,... Cena 450 €/mesiac plus DPH, energie sú v cene, kontakt: 0917 277 707
ID : 40614
79 m2
6 €
450 €
Zobraziť viac

3 izbový byt na predaj Lučenec - priame centrum

Ponúkame Vám na predaj väčší 3 izbový byt /79 m2/ v meste Lučenec, priame centrum, s loggiou, špajzou, kumbálom, výťahom a murovanou pivnicou. Slnečný byt je v panelovom zateplenom bytovom dome, slušná - tichá lokalita. Po čiastočnej rekonštrukcii: - plastové okná, 3 izby lakované parkety, kúpeľňa je umakart ale obložená s keramickým obkladom, - v kuchyni je zachovalá linka, digestor a kombinovaný sporák Plocha: úžitková 79m2. Nachádza sa na 1. poschodí z 8 s výťahom. Podlaha: parkety, pvc. Steny: omietky. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Kúrenie: centrálne. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, zateplený bytový dom. Cena 85 000 €, kontakt: 0905 382 280 ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie.
ID : 40613
79 m2
1 076 €/m2
85 000 €
Zobraziť viac

Na predaj rodinný dom s budovou na podnikanie v meste Lučenec - priame centrum

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom a budovu vhodnú na podnikanie v priamom centre mesta Lučenec, ulica A. Petöfiho. Rodinný dom je tehlový, zateplený, čiastočne podpivničený (kotolňa), s garážou a skladovým priestorom. Energetický certifikát nebol vystavený. Prízemie: vstupná hala, 3 izby, kuchyňa, kúpeľňa a špajza. V podkroví je 1 izba, kúpeľňa s WC. Rekonštrukcia: drevené zárubne, nové interiérové dvere, podlahy ( plávajúca, dlážkovina, dlažba), časť domu plastové okná, komplet zateplenie. Kúrenie ústredné, plynový kotol, samostatné meranie IS. Budova obchodu a služieb má všestranné využite vzhľadom na jej polohu. Toho času je využívaná ako reštaurácia, je vhodná aj na kaviareň, ordináciu, predajňu, služby..., rozmer 6x20 m. Má samostatné soc. zariadenia pre hostí a personál. Postavená v roku 2008. Samostatné merače na plyn a el. energiu, vlastné plynové kúrenie... Rozloha dom: 104 m2, budova 120 m2, pozemok celkovo 760 m2. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, priame centrum, krb, altánok. Cena dohodou, kontakt: 0917 277 707 ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie.
ID : 40601
224 m2
cena dohodou
Zobraziť viac

Na prenájom kancelária / kancelárie v meste Lučenec

Na prenájom kancelária/kancelárie v meste Lučenec, Zvolenská Cesta. Kancelária je kompletne zariadená, k dispozícii kuchynka, soc. zariadenia, klimatizácia, internet. Kancelárie sú o rozmeroch cca od 30 do 40 m2. Dnes je ešte voľných 7 kancelárií - možnosť výberu... Celý objekt je vo výbornom stave, s väčším parkoviskom, bufetom, zabezpečenie strážnou službou - nonstop. Kancelárie sú na 2. poschodí s výťahom. Podlaha: plávajúca, dlažba. Vybavenie kuchyne: sporák, chladnička, mikrovlnka. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Kúrenie centrálne. Cena 9 €/mesiac za m2 plus DPH, v cene nie je zahrnutá el. energia za spotrebiče. Kontakt: 0917 277 707 K prenájmu od 1.1.2023
ID : 40571
40 m2
0 €
9,00 €
Zobraziť viac

Na prenájom kancelárske priestory v meste Lučenec

Ponúkame Vám na prenájom kancelárkske priestory  v meste Lučenec, Zvolenská Cesta. Sú to priestory /7 kancelárií/ v stráženom areáli, s väčším parkoviskom, samostatným výťahom, klimatizáciou, kuchynkou, soc. zariadením, klimatizáciou, spolu 300 m2 ... K dispozícii bufet, internet, nonstop strážna služba. Jednotlivé kancelárie o rozlohe 25 až 40 m2, sú zariadené, na prenájom aj jednotlive... Rozloha podlažia 300m2. Podlaha: plávajúca, dlažba. Vybavenie kuchyne: sporák, chladnička, mikrovlnka. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Kúrenie: centrálne. Zabezpečenie strážnou službou. Asfaltová prístupová cesta. Cena za prenájom všetkých /viacerých kancelárií dohodou,  Cena za 1 kanceláriu 9 €/mesiac za m2, plus DPH, el. energia nie je v cene.  Kontakt: 0917 277 707, prenájom od 1.1.2023.
ID : 40570
300 m2
cena dohodou
Zobraziť viac

Tehlový 2 izbový byt na predaj, centrum mesta Lučenec.

Na predaj 2 izbový byt v meste Lučenec, centrum - ulica Mieru. 2 izbový byt má vlastný plynový kotol, špajzu s oknom, murované jadro, 2 pivnice, je v tehlovom bytovom dome v slušnom prostredí. Jadro je murované, staršia rekonštrukcia, v byte sú plastové okná, bezpečnostné dvere,  zachovalá kuchynská linka, digestor, kombinovaný sporák, ... Rozloha podľa LV je 60m2. Nachádza sa na 2. poschodí z 2. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: omietky. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Energetický certifikát B. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu. Cena 73 000 €, pri rýchlom jednaní výrazná zľava..., kontakt: 0905 382 280 ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie.
ID : 40561
60 m2
1 217 €/m2
73 000 €
Zobraziť viac

Na predaj priemyselný pozemok, Lučenec

Na predaj lukratívny priemyselný pozemok  - okraj mesta Lučenec. K dispozícii sú všetky inžinierske siete, trafo je na pozemku... Rozloha rovinatého pozemku je 7730m2. Pozemok je vhodný na priemyselnú výrobu, veľkosklad.... Na pozemku je vybudovaný vstup pre kamióny - asfaltová prístupová cesta, väčšina pozemku je vyložená panelmi... V cene pozemku sú skladové a výrobné haly, šatne, kancelária, soc. zariadenia... Cena 35 €/m22  plus DPH ...   Kontakt: 0917 277 707 ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie.
ID : 40423
7730 m2
35 €/m2
35,00 €/m2
Zobraziť viac

Na predaj rodinný dom v meste Lučenec

Ponúkame Vám na predaj 4 izbový rodinný dom v meste Lučenec, lokalita cca štvrť za Tuhárskym námestím. Rodinný dom je vo výbornom stave, je potrebné ešte dokončiť rekonštrukciu fasády budovy. Podrobnejšie: murivo tehla, strešná krytina Bramac, strecha sedlová, sčasti rovná /terasa/, okná väčšinou pôvodné drevené prerobené - 3 sklá. Vek stavby: staršia časť 1939, novšia 1994.  Rekonštrukcie: - 1997 rekonštrukcia strechy, výmena laťovania, parozábrana, krytina Bramac - 2013 zateplenie obvodového muriva okrem 2 stien. - 2005 rekonštrukcia kuchyne, inštalácie, rozvod vody odpadu, nové ističe, stierky, nové vchodové dvere, znížený strop s bodovým osvetlením /kuchyňa, obývačka/... Dom je čiastočne podpivničený, /2 miestnosti/, vstup z domu aj zo dvora, rozloha cca 48 m2 - na prízemí cca 108 m2 sú 2 izby, vstupná chodba, kuchyňa, kúpeľňa a samostatné WC - na poschodí sú 2 izby, kúpelňa s WC a väčšia terasa - na streche sú nové fotovoltaické panely... Plocha: úžitková cca 160m2, zastavaná 115m2, pozemok celkovo 250m2. Podlaha: plávajúca, parkety, dlažba. Steny: stierky, omietky. Okná: drevené (pôvodné), 1x plastové. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, chladnička.... Kúrenie kombinované: teplovzdušný krb s rozvodom - prieduchmi alebo plynové gamatky. Ostatné vybavenie: káblová televízia. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Čiastočné (1:2) podpivničenie. K dispozícii všetky inžinierske siete. Energetický certifikát nebol vystavený. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu. Cena 171 000 € cena aj dohodou po obhliadke, kontakt: 0917 277 707 ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie.
ID : 40365
160 m2
1 069 €/m2
171 000 €
Zobraziť viac
<< < 1 2 3