Realitná kancelária Reality Exkluziv - predaj a prenájom nehnuteľností z okresu Lučenec, Levice, Rimavská Sobota, Poltár a okolie

Späť

Reality dnes patria medzi najlukratívnejšie investície

Byty na predaj | Lučenec | Realitná kancelária Reality Exkluzív

Publikované dňa: 8.5.2015 

Situácia na finančných trhoch sa neustále mení a obchodníci musia pravidelne hľadať nové investičné príležitosti, prostredníctvom ktorých dokážu zhodnocovať svoje vklady. Jednou z možností, ktorá umožňuje finančníkom dopracovať sa k vysokým výnosom je orientácia na oblasť realít.

Reality boli odjakživa obľúbenou kapitolou mnohých úspešných investorov. Vieme, že niekoľko miliardárov prepisujúcich históriu finančného sveta sa venovalo okrem iného aj obchodovaniu s nehnuteľnosťami, ktoré mali výrazný podiel na zveľaďovaní ich majetku. Stavebníctvo a realitný trh zohrávajú kľúčovú úlohu v mnohých krajinách aj v súčasnosti a podiel investorov vkladajúcich peniaze do rôznych budov sa začal náramne zvyšovať.

Stabilita a perspektíva

Nehnuteľnosti ponúkajú v súčasnej dobe jednu z najstabilnejších foriem investovania. Na rozdiel od nestálych finančných inštrumentov ako akcie či dlhopisy alebo premenlivých komodít sa stávajú vyhľadávané pre ich relatívnu stálosť trhovej hodnoty. Z dlhodobého hľadiska netreba zabúdať ani na perspektívu pruského nárastu hodnoty, ktorá môže v budúcnosti z viacerých dôvodov stúpať. 

Byty v metropolách vedú

Medzi všetkými obchodovanými nehnuteľnosťami vedú jednoznačne byty v metropolách. Prevažne sa jedná o rezidenčné objekty v najatraktívnejších lokalitách svetových metropol ako sú Londýn, New York či Moskva. Do záujmu investorov sa dostávajú aj investície do komerčných nehnuteľností, ktoré si získavajú priazeň najmä v ázijských centrách ako Šanghaj, Dubaj alebo Tokio. 

Vyhliadky do budúcnosti sú pre realitných investorov dosť dobré. Podľa viacerých zdrojov sú práve lukratívne nehnuteľnosti v najlepších lokalitách stredobodom záujmu najúspešnejších investičných skupín a popri vysoko cenených dielach umelcov sa stávajú najžiadanejšími formami investovania. Nám ostáva len sledovať dianie na trhoch a nezmeškať správnu príležitosť.

Ak uvažujete o investícii v Lučenskom okrese, môžte si vybrať v kategóriách: 1 izbové byty Lučenec, 2 izbové byty Lučenec, pre väčšie rodiny: 3 izbové byty Lučenec a 4 izbové byty Lučenec.

Text : Róbert Bosák - pre Reality Exkluzív