Realitná kancelária Reality Exkluziv - predaj a prenájom nehnuteľností z okresu Lučenec, Levice, Rimavská Sobota, Poltár a okolie

Vyhľadávanie




V ponuke je 55 nehnuteľností.

Reality Lučenec - všetky nehnuteľnosti v ponuke realitnej kancelárie Reality Exkluzív v Lučenci

 

Reality Exkluzív je známou realitnou kanceláriou, ktorá sídli v meste Lučenec. Jej hlavnou úlohou je sprostredkovanie predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností v celom regióne. Na základe vytrvalej práce a dobrých výsledkov sa dokáže starať o klientov a splniť ich požiadavky, ktoré sa spájajú s rôznymi službami na realitnom trhu.

Realitný trh v Lučenci patrí na Slovensku k tým silnejším, takže záujem o nehnuteľnosti v tomto meste je pochopiteľný.  Neustále nám prichádzajú nové požiadavky na vyhľadanie vhodných bytov na sídliskách Rúbanisko I, Rúbanisko II, Rúbanisko III, či Opatová. Najviac žiadaým typom je 3-izbový byt v Lučenci, čo sa týka lokality, tak je to centrum mesta, Štvrť M.R.Štefánika, Č. Armáda a sídlisko na ul.Vajanského. Štatistiky nám hovoria o zvýšení dopytu po rodinných domoch v okolitých obciach. Je to najmä pokojné prostredie, na základe čoho rastie záujem o bývanie v dedinkách ako Kalinovo, Vidiná, Halič, Tomášovce alebo Mikušovce. K vyššej atraktívnosti týchto lokalít prispieva aj dobrá dostupnosť a výborná občianska vybavenosť. 

Reality Exkluzív ponúka v každom regióne pôsobnosti kompletné realitné služby. Predaj a prenájom nehnuteľnosti, objektov a pozemkov. Výber a  zrealizovanie hypotéky, administratívny a právny servis je samozrejmosťou našej práce. Cieľom našej činnosti je spolupráca s klientmi, vďaka čomu dokážeme spoločne rozvíjať realitný trh.

Náš tím

Realitná kancelária nemá aktuálne žiadnych maklérov.

Ponuka

Ponuku aktualizujeme.