Realitná kancelária Reality Exkluziv - predaj a prenájom nehnuteľností z okresu Lučenec, Levice, Rimavská Sobota, Poltár a okolie

Vyhľadávanie




V ponuke je 58 nehnuteľností.

Rodinné domy na predaj Levice

Na predaj rodinný dom Plavé Vozokany

Ponúkam Vám na predaj  rodinný dom v obci Plavé Vozokany. Rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcií pozostáva - vstupná chodba, kuchyňa, špajza, kúpeľňa s toaletou, 4x izba. Na pozemku sa nachádza budova vo výmere 27m2, zapísaná na liste vlastníctva ako sklad. Úžitková plocha domu je cca. 110m2, pozemku 736m2. Kúrenie je ústredné na tuhé palivo. Ohrev teplej vody zabezpečuje elektrický bojler. Na pozemku sa nachádza elektrika, studňa, obecná voda, žumpa. Rodinný dom v tichom prostredí ponúka možnosť bývania s kompletnou občianskou vybavenosťou.  Cena 43 000 € Ak Vás zaujala ponuka predaja rodinného domu v obci Plavé Vozokany, rada Vám poskytnem bližšie informácie na t.č. 0905 371 297. ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie. Energetický certifikát nebol vystavený.
ID : 40688
110 m2
391 €/m2
43 000 €
Zobraziť viac

Predaj rodinný dom v obci Pohronský Ruskov

Ponúkam Vám na predaj rodinný dom v obci Pohronský Ruskov.  Poschodový rodinný dom v pôvodnom stave sa nachádza v zastavanej časti obce. Pre značné poškodenie je dom vhodný na demoláciu, pričom po jeho odstránení vznikne na súčasné pomery nadštandardne veľký pozemok s výmerou 1008 m2, čo budúcemu majiteľovi poskytne široké možnosti využitia. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia. Cena dohodou! Ak Vás zaujala ponuka predaja rodinného domu v obci Pohronský Ruskov, rada Vám poskytnem bližšie informácie na t.č. 0905 371 297. ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie. Energetický certifikát nebol vystavený.
ID : 40685
130 m2
cena dohodou
Zobraziť viac

Predaj rodinný dom v obci Demandice

Ponúkam Vám na predaj rodinný dom v obci Demandice.  Predmetom predaja je vysporiadaný bez ťarchy, rodinný dom v pôvodnom stave s úžitkovou plochou cca. 100m2. Pozemok je vo výmere 1500m2. Záhrada 874 m2. Rodinný dom pozostáva - vstupná chodba, šatník, špajza, kuchyňa, 4x izba. K domu patrí garáž. Dom je podpivničený, v pivničných priestoroch sú 3 miestnosti. Kúrenie je ústredné na tuhé palivo, ohrev teplej vody zabezpečuje elektrický bojler, v dome je elektrika, studňa, obecná voda nie je. Plyn je pred pozemkom. Žumpa je 7,5 m3 na pozemku. V záhrade je vysadený vinič, ovocné stromčeky slivky, jablká, čerešne. Obec Demandice má všetku občiansku vybavenosť, škola, škôlka, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, potraviny. Majitelia preferujú výmenu rodinného domu za jednoizbový byt v Leviciach.  Cena 50 000 € Ak Vás zaujala ponuka predaja rodinného domu v obci Demandice, rada Vám poskytnem bližšie informácie na t.č. 0905 371 297. ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie.  Energetický certifikát nebol vystavený.
ID : 40671
100 m2
500 €/m2
50 000 €
Zobraziť viac

Predaj rodinný dom v obci Pohronský Ruskov

Ponúkam Vám na predaj rodinný dom v obci Pohronský Ruskov. Rodinný dom je v pôvodnom stave s úžitkovou plochou cca. 80m2, pozemok je vo výmere 1194m2, záhrada 864m2. Pozostáva - 3x izba, kuchyňa, špajza.  K domu patrí hospodárska časť, garáž. Na pozemku sa nachádza studňa, elektrická prípojka, plynová prípojka.  Pred pozemkom je kanalizácia, obecná voda. Kúrenie je plynové. Budúceho majiteľa určite poteší prijateľná cena vzhľadom na potrebu rekonštrukcie. V obci je kompletná občianska vybavenosť - materská škôlka, škola, zdravotné stredisko, zariadenie pre seniorov, pošta. Cena 23 000 € Ak Vás zaujala ponuka predaja rodinného domu v obci Pohronský Ruskov, rada Vám poskytnem bližšie informácie na t.č. 0905 371 297. ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie. Energetický certifikát nebol vystavený.
ID : 40663
80 m2
288 €/m2
23 000 €
Zobraziť viac

Rodinný dom Želiezovce na predaj

Ponúkam Vám na predaj priestranný rodinný dom v Želiezovciach. Predmetom predaja je dom v pôvodnom stave. Pozostáva - vstupná chodba, 4x izba, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, oddelená toaleta.Dom je celý podpivničený. V pivničných priestoroch sú 3 miestnosti + garáž. Úžitková plocha domu je cca.100m2, pozemku 802m2. K domu patrí záhrada,studňa,septik,mestská voda. Kúrenie je kombinované - plynový kotol aj kotol na tuhé palivo. Dom svojou veľkosťou ponúka možnosť vytvorenia podkrovného bývania, pôvodný stav ponúka možnosť sebarealizácie rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Cena 93 000 € Pokiaľ sa Vám táto ponuka predaja rodinného domu v Želiezovciach zapáčila, pozývam Vás na obhliadku, ktorú si môžete dohodnúť na t.č. 0905 371 297.... ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie. Energetický certifikát nebol vystavený.
ID : 40445
100 m2
930 €/m2
93 000 €
Zobraziť viac

Rodinný dom Želiezovce na predaj

Ponúkam Vám na predaj rodinný dom v meste Želiezovce. Predmetom predaja je priestranný rodinný dom po rekonštrukcii. Úžitková plocha cca. 110m2, pozemku 1076m2. Rodinný dom je rozdelený na dve časti, v prednej časti domu sa nachádza - vstupná chodba, kúpeľňa, špajza, kuchyňa spojená s obývačkou, spálňa, hosťovská izba. Zadnú časť domu tvorí priestranná zastrešená terasa + práčovňa, pivnica, izba. K domu patrí garáž a pozemok / záhrada vo výmere 528m2. Rodinný dom svojou veľkosťou a vybavením ponúka komfortné bývanie pre nového majiteľa. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, studňa, žumpa, kanalizácia pred pozemkom . Cena 220 000 € Pokiaľ sa Vám táto ponuka predaja rodinného domu zapáčila, pozývam Vás na obhliadku, ktorú si môžete dohodnúť na t.č. 0905 371 297.... ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie.
ID : 40333
110 m2
2 000 €/m2
220 000 €
Zobraziť viac

Poschodový rodinný dom Želiezovce

Ponúkam Vám na predaj poschodový rodinný dom v Želiezovciach. Predmetom predaja je moderný rodinný dom s úžitkovou plochou 220m2, pozemku 810m2. Nehnuteľnosť preferuje  prvkami inteligentnej domácnosti, výrazne cítiť harmóniu ,vyžaruje nielen originálny prístup, ale pokoj a pohodu bývania. Pozostáva z dvoch podlaží,  prízemie tvorí - vstupná hala, 2x izba, kuchyňa spojená s jedálnou, kúpeľňa s toaletou. Na poschodí sú 3 izby, šatník, kúpeľňa s toaletou. V pivničných priestoroch sú 3 miestnosti + garáž. K domu patrí záhrada so vzácnou zeleňou, terasa, murovaná garáž pre dve autá, pivnica. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, studňa, žumpa. V blízkosti pozemku sa nachádza kanalizácia. Dvojpodlažný rodinný dom sa predáva so zariadením. Ponúkaný rodinný dom je ideálna voľba pre náročného klienta. Cena 250 000,-€ Pokiaľ sa Vám táto ponuka predaja poschodového rodinného domu zapáčila, pozývam Vás na obhliadku, ktorú si môžete dohodnúť na t.č. 0905 371 297.... ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie. Energetický certifikát nebol vystavený.  
ID : 40297
220 m2
1 136 €/m2
250 000 €
Zobraziť viac